≡ Menu

Trimite mesaje de inviere – SMS de Pasti

Mesaje de inviere – SMS de Pasti de trimis pe mobil:

– De Pasti cand zorile s-aprind si la biserici clopotele bat, din inima
iti zic Hristos a INVIAT!

– Luminoasa sarbatoare a Sfintelor Pasti sa coboare peste noi toti bucurii duhovnicesti, pace si buna intelegere, iar Hristos cel Inviat sa ne daruiasca sanatate si intru toate buna sporire. Hristos a Inviat!

– De Sfintele Sarbatori va transmitem cele mai alese ganduri de sanatate, liniste sufleteasca si impliniri!

-A venit timpul ca speranta, credinta si iubirea sa invie in sufletele noastre, aduse de Cel care este Calea, Adevarul si Viata. Hristos a inviat!

– Dincolo de cadouri, de petreceri se afla adevarata semnificatie a Pastelui, incearca sa-i dai lumina si sa o traiesti cu adevarat. Hristos a inviat!

-Fie ca bucuria Invierii Domnului sa iti aduca implinire si fericire, sa petreci clipe magice cu cei dragi. Hristos a inviat!

-Fie ca Sfanta Sarbatoare a Pastelui sa va aduca voua si celor dragi sanatate, pace si liniste, sa va lumineze sufletul si viata, ocrotindu-va casele, iar Iepurasul sa va puna pe masa un cos mare cu cozonac, vin, oua rosii si multe bomboane de ciocolata.

– Dincolo de petreceri, de cadouri si zile libere se afla adevarata semnificatie a Pastelui. Iti doresc liniste, dragoste, bucurie de sarbatori si tot restul anul!

-Sunt zile cand trebuie sa ne reamintim sa fim mai buni,mai plini de dragoste cu inima calda si mai deschisa, cand lumina sfanta coboara in casele si in inimile noastre…PASTE FERICIT!

-Poti sa te maturizezi, sa te cultivi, dar nu vei putea renunta niciodata la bunatatile mesei de Paste!

– Dumnezeu sa va dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, o binecuvantare la fiecare pas si un raspuns la fiecare intrebare. Paste fericit!

– Cu ocazia Sfintelor Sarbatori ale Pastelui iti dorim multa sanatate si o primavara frumoasa, cu multe bucurii. Hristos a inviat!

– Iti urez un Paste Fericit si pace sufleteasca! Hristos a inviat! Domnul sa te bucure, sa-ti dea rabdare in incercari, har in lucrare, iubire in suflet!

– Iepurasul mustacios, e de Paste norocos. Nu-ti lasa cadou in ghete, are el alte secrete: pasca, oul inrosit, cozonacul, mielul fript si un Paste Fericit!

-Fie ca lumina Invierii Mantuitorului sa va inunde casa si sa va aduca numai armonie, fericire si multa iubire. Paste fericit!

0 comments… add one

Leave a Comment